Superge so trenutni stil, ki bo še trajal

Vedno, ko se želim urediti in iščem po omari kaj bi oblekla, imam že v mislih superge, ker brez njih sploh ne znam več iti nikamor. Pa nisem edina, ko gledam stile prijateljic ali slike po spletu, so vse ženske športno obute, sedaj so se superge že počasi prikradle tudi na svečane prireditve, tako da so res popularne in prav nič ni smešno ali čudno, če pridemo na poroko v supergah. 

Kar nekaj časa nazaj so bile balerinke tiste, ki smo jih ženske nosile in zdi se mi, da so prav one naredile ta korak, da smo ženske opustile petke, z balerinkami se je začelo in tako nadaljevalo v športni stil, tako bi lahko rekli, da je ženska ni v modi, če ni urejena športno elegantno. Sama še kako rada vidim urejeno žensko v petah, prav tako se sama rad uredim in obujem pete, vendar nas je takšnih že res malo. 

Tako kot so sedaj superge prevladale, kot ženska obutev, že dolgo niso nobeni modni čevlji. Ko se prijateljice pogovarjamo, si enostavno čuden, če nimaš doma v omari saj enih elitnih superg, ki vsi vemo kako izgledajo.

Kakor je videti se bo ta stil nadaljeval še naprej in ženske bomo tako lahko mirno in sproščeno hodile, brez da bi se bale, da se bomo spotaknile ali da nam bo spodrsnilo, tako so superge zavladale modi, me pa smo prav vesele. Kajti ne rabimo se več obremenjevati, kako izgleda naša hoja ali če hodimo lepo in elegantno, ker so enostavno zmagale superge in naša hoja je lahko sproščena.

Sama sem srečna, da imam sedaj doma le športno modno obutev različnih barv, ki jih kombiniram z oblačili, saj tako vem, da bo moj korak sproščen in samozavesten. Kako prav pridejo za vsak dan ženskam, ki veliko stojijo pa same vedo, kajti nimajo več bolečin v nogah in stopalih, ker so superge predvsem udobna obutev.