Igralni salon je moja sprostitev

Vedno, ko nekomu povem, da je igralni salon zame sprostitev, me čudno gleda, ker takoj pomisli, da sem enostavno odvisen od tega. Vendar dragi moji, ne rabiš biti odvisen, igralni salon je lahko sprostitev, če veš kje imaš mejo in se znaš kontrolirati. Jaz se znam in prav lepo mi je, ko si vzamem čas zanj. 

Toliko ko imam dela čez teden in polno obveznosti, se mi resnično ne ljubi zahajati v gostilne ali koncertne dvorane, ni pa mi tudi za sedeti doma pred televizijo, zato je igralni salon zame tisti pravi ambient ,kjer se dobro počutim. Tukaj imam vse, se lepo sprostim, spijem ob prijetni glasbi kakšno pijačo, malo pogledam kako ljudje igrajo in seveda igram tudi sam. Zaenkrat koliko sem si jaz preračunal, še nisem na izgubi, sem v plusu in to mi je všeč.

Je pa res, da se znam kontrolirati in točno vem, kdaj imam dovolj. No po pravici povedano, za vsak slučaj vzamem z namenom določen znesek denarja, da me ne bi potegnilo, da bi zapravil več. Tako mi igralni salon enkrat prinese več sreče in drugič manj. Bistveno pa je to, da uživam in se imam lepo. Prav zabavno mi je in vidim, da to rabim.

Še kako lepo je imeti takšno sprostitev in ljudje, ki igralni salon jemljejo samo tako, da pobirajo denar, ti ljudje boljše da ne hodijo tja, kajti tam ljudje tudi uživajo in se sprostijo, je pa res da igralni salon ni za ljudi, ki nimajo samokontrole, ker je lahko nevaren, a izgubite veliko denarja. 

Sam sem te sreče, da samokontrolo imam in v igralni salon zahajam že kakšne dve leti in še nikoli nisem zapravil več, kot sem si rekel, tako da vem, da bom še šel in se imel lepo. Tam je dobra glasba, lep ambient, toplo, elegantno in ljudje so spoštljivi.