Optika brez sezonskih popustov

Bil je čas, da kupim sončna očala, vedno sem kupovala slaba očala in nikoli si nisem privoščila očal, ki bi bila kvalitetna in dobra, zato sem se tokrat odločila, da bo prava odločitev, za nakup očal optika in v nobeno drugo trgovino ne grem, pa če ponujajo še tako velike popuste. Kajti verjamem, da bom v optiki dobila res dobra in kvalitetna očala. 

Ker nisem želela izbirati sama, sem se odločila, da gre z menoj fant, tako je bila v bližini dobra optika in sva šla. Že sam vstop v trgovino me ni presenetil od prijaznosti, prodajalka je bila hladna in tiha. Delovala je, meni je čisto vseeno kje kupite očala in tudi dajala je občutek, kot da je nekaj več, ni bila ravno optika, kjer bi bili prijazni. Pa sem si rekla, saj ni važno, kako nas ona gleda, jaz potrebujem očala, skozi celotno prodajajo je sicer stala zraven in ponujala očala, ni pa se čisto nič nasmejala in da bi kaj poklepetala z nama, optika kot taka nama je bila všeč, tudi ponudba je bila velika, tako da se nekaj nisva obremenjevala z njo. Želela sem poskusiti čim več očal in izbrati tista prava, ki mi bodo resnično sedla na obraz. No tukaj je bila saj tako prijazna, da mi je res dala ven čisto vsa očala in pomagala pri izbiri. Čeprav ta hladen odnos, mi še kako ni bil všeč, optika potrebuje nasmejanega človeka in nekoga, ki ti daje občutek, da si pomemben, saj ne kupujem kruh ali mleko, kupujem očala, ki resnično niso poceni, mal pa bi morala optika gledati na to, da je kader prijazen in nasmejan.

Ne boste verjeli, našla in kupila sem očala  in danes se večkrat vprašam, če pa nima ta optika prav zato to prodajalko, ker z tem odnosom, da je ona glavna proda veliko očal.