Oblikovanje obrvi mi ne gre

Vedno sem si želela imeti lepe obrvi, vendar mi oblikovanje obrvi ne gre, to nekako ni moje področje in vedno, ko se tega lotim, so moje obrvi čudne, kajti tega ne znam delati. Sprva sem mislila, da je to enostavno, ko pa sem videla kaj sem si naredila in da so bile moje obrvi čisto narobe oblikovane sem bila resnično žalostna in takrat sem si rekla, da si oblikovanje obrvi ne bom več delala sama.

Pa je spet minilo nekaj časa, ko sem dvakrat šla k kozmetičarki, da mi je pravilno oblikovala obrvi, potem pa sem oblikovanje obrvi spet skušala narediti sama, kajti obrvi kar hitro rastejo in ne ljubi se mi tako pogosto hoditi k kozmetičarki. Sprva sem delala napako, ko sem si pri obrveh spreminjala obliko, sedaj pa sem se naučila in sprijaznila, da to meni ne gre in tako mi kozmetičarka naredi pravilno oblikovanje obrvi na moje oči in obraz, jaz pa si potem lahko oblikovanje obrvi samo popravljam. Tako si lahko to naredim kakšnih 5 krat, potem pa moram spet k kozmetičarki, da oblikovanje obrvi naredi tako kot je potrebno.

Tako mi ni potrebno vedno hoditi na oblikovanje obrvi, saj obrvi hitro rastejo in morala bi pogosto k kozmetičarki, tako pa si pomagam tako.

Če vam oblikovanje obrvi ne gre, raje ne poskušajte tega sami doma, kajti naredite lahko več škode kot koristi in lahko si naredite neprivlačen pogled, pojdite raje do kozmetičarke, predenj oblikovanje obrvi doma postane nočna mora. Ko si boste populile preveč obrvi, vam bo še kako žal, kajti vseeno obrvi počasi rastejo, posebej ko želimo spremeniti obliko. Tako oblikovanje obrvi prepustite strokovnjakom, naj vam to delajo oni, ali pa naj vas naučijo kako si boste same doma, pravilno oblikovale obrvi na vaše oči in obraz, kajti obrvi vam lahko polepšajo celotni obraz.