Popolnoma nov sodobni klicni center blizu mene me je zaposlil

Po večmesečnem iskanju sem končno dobila zaposlitev in to za sodobni klicni center zelo blizu mene. Bolje se mi ne bi moglo vse uskladiti. Sedaj ko sem sem navadila, da delam res veliko stvari, ker sem bila toliko časa doma, sem se po tihem bala, da veliko stvari ne bom več uspela delati, ampak sem se tudi sprijaznila s tem, da če se to zgodi, se bo pač zgodilo in se bom že kasneje prilagajala temu. Nekako sem pa vseeno upala, da bom dobila delo blizu svojega doma.

Bila sem zelo vesela, ko sem videla simpatično delovno mesto za sodobni klicni center, komaj deset minut proč od mojega doma in to če grem peš. Ravno dovolj daleč, da se za dobro jutro sprehodim in zbudim ter začnem delo v popolnem miru. Sploh ne vem, kdaj se je na novo tukaj postavil sodobni klicni center, ker vem, da ga pol leta nazaj še ni bilo. Na tej lokaciji je bila neka spletna trgovina, ki se je menda preselila v večje prostore. Sicer je bila tu le uprava, skladišče so imeli pa nekje čisto drugje.

Meni osebno vse skupaj prav odgovarja, ker se je vse skupaj zgodilo v popolnoma pravem trenutku. Nujno sem potrebovala delo in več financ in še bolj nujno sem potrebovala to čim bližje od doma, da ne izgubljam spet po več ur za to, da pridem na delo in nazaj. Običajno sem bila v takšnih primerih zelo utrujena, ko sem prišla domov in mi ni več nič uspelo narediti zase čez teden. Razen to, da sem pojedla večerjo in obtičala pred Netfliksom dokler nisem zaspala. Sedaj bom pa za to, da pridem v sodobni klicni center in nazaj, potrebovala le dvajset minut do pol ure. 

Imam še en teden, da si prilagodim urnik, naslednji teden pa bo sodobni klicni center vsaj dan od osmih do štirih moj drugi dom.