Podaljševanje trepalnic je trend, primeren za vsako žensko

Žensk, ki se odločajo za podaljševanje trepalnic, je veliko. Čeprav bi kdo mislil, da sem spadajo predvsem mlajše ženske oziroma dekleta, pa temu ni tako. V zadnjih časih se za umetne trepalnice odloča tudi vse več starejših žensk, ki želijo polepšati in nekoliko osvežiti svoj videz.  Znano je, da umetne trepalnice ne potrebujejo maskare, zato ličenje ni potrebno. Maskaro se lahko nanaša le na konice trepalnic. Zaradi krajšega časa ličenja oziroma odstranjevanja ličil nam, ko opravimo podaljševanje trepalnic, preostane več časa za druga jutranja ali večerna opravila.

Podaljševanje trepalnic je tudi odlično darilo, ki ga v obliki darilnega bona lahko podarite prijateljici ali mami za rojstni dan. Morda bo vašo obdarovanko sprva skrbelo, da jo bo postopek bolel ali da ji rezultat ne bo všeč. Lahko jo pomirite: postopek ni boleč, poleg tega ne poškoduje vaših naravnih trepalnic. Rezultat je dramatično lep, zato se, za to, da bi ga dosegli, splača posedeti eno uro ali dve, kolikor pač traja postopek. Za lepoto je pač treba potrpeti, kajne? Glede na to, da podaljševanje trepalnic ne povzroča nobenih bolečin, pa se lahko potolažite z dejstvom, da obstajajo postopki, ki so dejansko bolj boleči in tudi dolgotrajnejši. To je na primer podaljševanje nohtov. Ko se boste spomnile, kaj bi še lahko prestajale, pa vam je prihranjeno, boste laže odsedele tisti dve uri.

Res pa je, da morajo biti umetne trepalnice izbrane tako, da se lepo podajo vašim očem. Precej morajo biti skladne z vašimi naravnimi trepalnicami. Če je odstopanje preveliko, bodo še tako lepe umetne trepalnice preveč izstopale in se ne bodo lepo podale obrazu. Podaljševanje trepalnic zaupajte profesionalni kozmetičarki, ki ima z njim dolgoletne izkušnje. Za mnenje o njenem delu povprašajte tudi ostale njene stranke, ki vam bodo povedale, kako zadovoljne so bile z njenim podaljševanjem trepalnic.