Morda nam odvetniška pisarna Koper, ne bo potrebovala pomagati.

Na srečo smo se uspešno pogodili z bivšo najemodajalko, zato nam odvetniška pisarna Koper ne bo potrebovala naknadno urejati stvari. Na začetku je res kazalo, da ne bo šlo drugače, kakor pa, da nam bodo morali pripraviti veliko stvari, kjer se bomo lahko uspešno pogodili. Potem se je le še stopnjevalo in seveda smo morali poiskati pomoč in zaledje v primeru, da bi celotna situacija dosegla še večje razsežnosti nesporazumov. Zato smo tudi prosili, za pravno pomoč, ki nam jo je ponudila odvetniška pisarna Koper in smo začeli delati na tem, da se popolno pripravimo na najslabše.

Ko smo odšli, smo imeli še nekaj neprijetnih sporočil in res je delovalo, da bo šlo vse skupaj v smer, ki si je ne želi nihče, ampak potem se je pa vse skupaj poleglo in sedaj deluje, kot da je vse v redu. Ne bom še prehitro zaprla primera, ker res ne vem kaj bo, in dokler ne bo vsaj dva tedna miru, bom imela v mislih, da se vseeno lahko še kaj zgodi. Tudi odvetniška pisarna Koper mi je rekla, naj imamo za za zdaj še vse odprto, potem pa vidimo postopoma, kam se bo vse skupaj obrnilo. 

Srčno upam, da bom končno imela mir, ker se mi resnično ne da več ukvarjati s tako nečloveškimi ljudmi. Leta sem potrebovala, da sem znala ločiti med ljudmi, ki so srčni in med ljudmi, ki niso. Sedaj, ko sem to znanje dobro osvojila, pa nikakor ne toleriram več določenih odnosov. Žal mi je le, da nisem tega videla, ko smo se preselili sem. Če bi bila bolj v zavedanju tega, se zagotovo ne bi preselili sem in nam odvetniška pisarna Koper ne bo potrebovala pomagati pri doseganju kompromisa. Ampak ker sem bila takrat izjemno nespametna, ima sedaj odvetniška pisarna Koper malce več dela z nami, da preprečimo večji konflikt.  

Morda nam odvetniška pisarna Koper, ne bo potrebovala pomagati.